Over mij

Ik ben oprichter en eigenaar van Humanos. Na een loopbaan in het bedrijfsleven en het onderwijs ben ik afgestudeerd als psycholoog en heb ik verschillende aanvullende opleidingen gevolgd, zoals: stresscounselling, cognitieve gedragstherapie, acceptance and commitment therapy, toegepaste integrale therapie en energetisch lichaamswerk. Ik werk vanuit een humanistische en holistische visie en in mijn praktijk staat de cliënt centraal.

Naast mijn werk als counsellor bij Humanos ben ik docent bij een HBO-opleiding Counselling, supervisor voor ABvC-leden en ambulant psychosociaal begeleider voor jongeren met autisme.

Ik ben lid van het NIP en geregistreerd als:
– Registercounsellor ABvC® bij ABVC
– Registertherapeut BCZ® bij RBCZ
– Master Psycholoog bij SKJ
– Registerdocent bij CRKBO
– ZZP-er in de zorg bij KIWA

error: Content is protected !!