Counseling

Je kunt bij mij terecht met klachten zoals overgevoeligheid, stress, burn-out, overmatig piekeren en vragen op het gebied van werk en studie. Ik geef ook ondersteuning als je voor een moeilijke keus staat of als je het overzicht dreigt te verliezen.

Begeleiding begint altijd met het duidelijk krijgen van jouw vraag of probleem. Soms zijn daar een paar gesprekken voor nodig. Ook kijken we welke mogelijkheden je hebt om je probleem op te lossen. Mogelijk zul je daarin keuzes en plannen moeten maken. Het uiteindelijk doel is dat je manager wordt van jouw probleem en daarmee van jouw leven. Begeleiding is altijd persoonlijk en toegesneden op jouw situatie, want elk mens is uniek.

Soms ben je geholpen met een simpele tip en in een ander geval wordt er van je gevraagd eens diep bij jezelf naar binnen te kijken. Waar het om gaat is dat je geholpen wordt met de vragen die je hebt. Hoe lang het duurt, hangt daar natuurlijk ook sterk vanaf. Gemiddeld genomen zijn de meeste mensen geholpen met 5 tot 10 gesprekken. Meer of minder komt echter ook voor.

Tarieven

  • Kennismaking: Gratis
  • Begeleiding: €72,- p/u (vrijgesteld van btw.)

Sommige verzekeringsmaatschappijen vergoeden counseling geheel of gedeeltelijk in hun pluspakket. Maatschappijen waarvan dat bekend is kun je vinden in dit bestand. Het is aan te raden om dit zelf ook even na te vragen. Voor meer informatie en voor afspraken kunt je terecht op de contactpagina.

error: Content is protected !!